Refund policy


RETOURNEREN

Stappenplan:

1. Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (ook items uit de sale). M.u.v Custom design & maatwerk. 

De geroutineerde items dienen ongebruikt, voorzien van hun labels en netjes op gevouwen in de originele verpakking te worden ontvangen. Indien er vlekken op de producten zitten zal er €5,- worden ingehouden van het aankoopbedrag. 

Pakket later dan 14 dagen na ontvangst naar ons geretourneerd? Deze worden terug gestuurd naar de klant. 

2. Online uw retour regelen: 

1. U kunt uw artikel retour aanmelden via de volgende link: https://emhsportsequestrian.shipping-portal.com/rp/

3. Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt. EMH Sports is niet aansprakelijk voor retourzendingen, bewaar je track and trace code daarom goed. Retourneren is gratis. 

4. Na het verwerken van jouw retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is. De verzendkosten worden niet geretourneerd.

 

RUILEN

Heb je toch liever een andere maat? Stuur je pakket terug naar ons. Vergeet dan niet de pakbon bij je retourzending te stoppen en te vermelden welk artikel je graag wilt omruilen.

Wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen, wordt het item (mits voorradig) direct verzonden. Mocht het item niet binnen 10 werkdagen op voorraad komen dan zijn we helaas genoodzaakt het bedrag te crediteren.

 Voor meer informatie verwijs ik u naar de algemene voorwaarden.